Gyerekszáj

Nagyon szeretem a képtári foglalkozásokat. Sokat lehet használni a fantáziánkat. (Vivien, 3. osztály)


Nekem nincs olyan, amit nem szeretek. Nekem a Vincze Ottó volt a kedvenc kiállításom. És remélem, hogy még sokat mehetünk a Képtárba. (Virág, 3. osztály)


Nekem a játékok és az alkotások nagyon szimpatikusak. Az a legjobb, amikor mi készítünk el egy dolgot. Nagyon szeretek ide járni. Amit itt készítünk, mindegyik tetszik. (Anita, 4. osztály)


Azért szeretek a Képtárba jönni, mert művésznek érzem magam. Ezen nem kell változtatni!!! (Dániel, 4. osztáy)


Nagyon jó a Képtár, mert először egy unalmas helyre számítottam, de a végén haza sem akartam menni. Érdekes művek, elképzelések vannak itt. A képtárba bármikor jönnék. (Rami, 4. osztály)


Minden nagyon jó és szép. Ha ide járok, akkor mindig megnyugszom. Nagyon szépek a műalkotások. Mindig jól érzem magam. (Gabriella, 5. osztály)


Szerintem szép az egész. Szeretek itt lenni. Azért szeretek ide járni, mert jól érzem magamat és a rajzot is szeretem. (Barbara, 2. osztály)


Nincs olyan dolog, amiért nem szetnék járni. Amikor itt vagyunk, mindig jól érzem magam! Itt mindig kreatív dolgokban vehetünk részt! És új játékokat ismerhetünk meg. Mindig és minden körülmények között szeretek itt lenni! (Helga, 5. osztály)


Nagyon tetszett a Képtár. Jól is éreztem magam és legközelebb is eljövök. Anyuékat is elhívnám. (Loretta, 3. osztály)


Azért szeretem, mert jó feladatok vannak. Kedvesek velem. Szép művészeti tárgyak vannak. Sokat foglalkoznak velem. (Anikó, 2. osztály)


A minta-gyűjtés tetszett a legjobban. Nagyon jól éreztem magam és a családot is elhoznám. (Róbert, 3. osztály)


Az tetszik a legjobban, hogy sokat ügyeskedünk és új dolgokat tudunk meg. (Petra, 4. osztály)


Szeretek ide járni, mert szeretek kézműveskedni és szeretem a geometiai formákat. (Botond, 2. osztály)